Coldplay iski hanskat tiskiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiyhtye Coldplay on ilmoittanut lopettavansa ainakin toistaiseksi. Yhtyeen keulahahmo Chris Martin kertoi asiasta Brit Awards -tapahtumassa, jossa yhtye sai kaksi palkintoa.

Parhaasta singlestä Speed Of Sound ja parhaasta albumista X&Y palkittu yhtye ei kuitenkaan hajoa lopullisesti, vaan Martin vihjasi, että hajoaminen voikin olla vain tavallista pidempi tauko. Hänen mukaansa tauko on kuitenkin useiden vuosien pituinen.

– Nyt kuluu useita vuosia ennen kuin kuulette meistä taas. Ihmiset ovat kyllästyneet meihin – ja niin olemme mekin, Martin sanaili.

Lähipiirin mukaan Chris Martin haluaa nyt viettää enemmän aikaa raskaana olevan vaimonsa Gwyneth Paltrowin ja pariskunnan lapsen, Applen, kanssa.

Yhtyeen levy-yhtiö EMI on kuitenkin ilmoittanut, että kyseessä on väärinymmärrys, eikä yhtye ole hajoamassa tai edes menossa normaalia pidemmälle tauolle. Yhtiön mukaan Coldplay menee kesäkuussa päättyvän kiertueensa jälkeen vain tavanomaiselle levytystauolle työstämään uutta materiaalia.