Jennifer Aniston kaljuna ja alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Aniston yllättää seuraavassa elokuvassaan. Hänet tullaan näkemään The Break Up -elokuvan eräässä kohtauksessa alastomana ja täysin karvattomana.

Romanttisessa komediassa Anistonin esittämä Brooke paljastaa alastoman vartalonsa voittaakseen ex-poikaystävänsä takaisin. Brooke ottaa ystävänsä neuvosta vaarin ja teettää itselleen ”Telly Savalas” -lookin, johon kuuluu kaikkien vartalon karvojen poistaminen ja kulkeminen ex-pariskunnan yhteisessä asunnossa alastomana.

Kohtauksessa Brooke tarkastelee itseään ensin kylpyhuoneen peilistä, jonka jälkeen pyyhe putoaa ja hän lähtee vaeltamaan ympäri asuntoa. Ex-poikaystävä tuijottaa ilmestystä epäuskoisena, minkä jälkeen Brooke menee makuuhuoneeseen.

Poikaystävän roolissa nähdään Anistonin nykyinen poikaystävä Vince Vaughn. Pariskunnan rakkaus syttyi juuri tämän elokuvan kuvauksissa. Elokuvaa kuvattiin viime kesänä, joten se oli avioerosta toipuvalle Anistonille erityisen raskasta aikaa. Lohduttava olkapää löytyi kuitenkin vastanäyttelijästä.

The Break Up -elokuva saa alustavien tietojen mukaan ensi-iltansa Suomessa 4. elokuuta 2006. Katso elokuvan traileri tästä.