Äiti siivoaa ”Harry Potterin” huoneen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien pääroolissa nähtävä nuori näyttelijä Daniel Radcliffe saa kotonaan ensiluokkaista palvelua, vaikka miehellä on ikää jo 16-vuotta. Nuorta taikuria esittävä Radcliffe on nimittäin tunnustanut, että hän tarvitsee äitinsä apua oman huoneensa siivoamisessa.

– Huoneeni on nykyisin siisti, mutta se ei ole minun ansiotani. Äitini auttaa siivoamisessa, Daniel on paljastanut.

Harry Potter -tähti on kertonut myös olevansa onnellisimmillaan sängyssä, jossa hän viettää paljon vapaa-aikaansa.

– Olen onnellisin silloin, kun mietiskelen sängyssäni.

Radcliffe on samoilla linjoilla Potter-kirjojen kirjoittajan J.K. Rowlingin kanssa. Kirjailija kertoi vuoden alussa Daily Star-lehdelle, että viimeisen Potter-kirjan aloitus on viivästynyt hänen työhuoneensa sotkuisuuden takia. Kumpikin taitaa keskittyä siivoamisen sijaan lähinnä muihin puuhiin.