Mustat Hollywood-tähdet samaan elokuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Samuel L. Jackson suunnittelee parhaillaan elokuvaa, jonka pääosissa nähtäisiin suuri joukko Hollywoodin a-luokan mustia supertähtiä. Jackson haluaa kovasti päästä valkokankaalle ensimmäistä kertaa ystävänsä Morgan Freemanin kanssa.

Tuosta haaveesta alkunsa saanut idea on nyt kasvanut suunnitelmaksi mustien Hollywood-tähtien All Stars-elokuvasta.

– Minusta Morgan on tämän planeetan paras näyttelijä ja olisi upeaa tehdä elokuva ja viettää aikaa hänen kanssaan. Uskon, että ihmiset haluaisivat nähdä samassa elokuvassa myös Denzel Washingtonin, Eddie Murphyn, Will Smithin ja Don Cheadlen, Jackson hehkuttaa.

Mikäli kyseinen elokuva joskus toteutuisi, se olisi ainakin näyttelijöiden osalta kutakuinkin varma hitti.