Suomalaisnainen juhlii Paris Hiltonin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun liikemiehen Mohamed al Fayedin ja suomalaisen Heini o.s. Wathénin tytär Camilla Fayed on noussut nopeasti maailman seurapiirien a-luokkaan. Kaunotar juhlii nykyisin usein esimerkiksi miljoonaperijätär Paris Hiltonin kansssa.

Camillan äiti Heini Wathén nousi itse Suomen seurapiireihin Miss Suomi -finalistina vuonna 1977. Hänellä ja Mohammed al Fayedilla on neljä lasta. Perheellä on luksusasunto Espoon Westendissä.

Stara.fi uutisoi viime viikolla, että Camilla al Fayed oli mukana, kun Paris Hilton sai muotinäytöksen yhteydessä eläinaktivistien jauhopommin niskaansa. Paris ja Camilla on bongattu yhdessä myös useista muista julkkiskemuista.

Nykyisin Camilla seurustelee perijä Brandon Davisin kanssa. Davis tuli tunnetuksi aiemmin Mischa Bartonin poikaystävänä. Camillan isä omistaa Lontoossa sijaitsevan maineikkaan Harrods-tavaratalon ja muun muassa jalkapallojoukkue Fulhamin.

Perhe oli otsikoissa myös Prinsessa Dianan kuoleman aikaan, sillä Dianan poikaystävä Dodi al Fayed oli Mohammed al Fayedin poika.