Britney ja Kevin avioliittoneuvojalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ja hänen miehensä Kevin Federline ovat olleet jo kuukausien ajan huhumyllyssä, jonka mukaan pariskunnan yhteiselossa olisi vakavia säröjä. Nyt huhut avioliiton heikosta tilasta ovat saaneet jälleen uutta pontta, kun heidät on bongattu avioliittoneuvojan pakeilta.

Hollywoodin tähtipariskunta on väitteiden mukaan tapaillut viime aikoina perheterapeutti Irene Kassoriaa. Huhut jopa pariskunnan mahdollisesti erosta alkoivat, kun Britney raivostui miehensä halusta juhlia sen sijaan, että olisi hoitanut pariskunnan Sean Preston -poikaa.

– Britneyn pitää yrittää hillitä raivoaan ja Kevinin pitää kuunnella enemmän vaimoaan eikä karata Las Vegasiin jokaisen riidan jälkeen. Nykyisin heidän avioliittonsa voi jo paljon paremmin, nimetön lähde paljasti The Sun -lehdelle.

Äskettäin Britney kertoi, että hänen lauluäänensä on nykyisin parempi kuin koskaan. Pojalleen paljon jokelteleva Britney kertoi jokeltelun parantavan selvästi lauluääntä.