The Black Eyed Peas : Pump It

Singlet · Stara.fi

The Black Eyed Peas on valloittanut viimeisimmillä sinkuillaan listojen kärkisijoja ympäri maailmaa. Yhtyeen Monkey Business -albumilta lohkaistaan nyt singlenä Pump It, joka on lainannut teemansa Dick Dales And His Deltonesin kuuluisasta Misirlou -kappaleesta.

Itse kappale on vahvasti länkkärihenkinen rallattelu, joka lienee toimivaa kauraa myös tanssilattialla. Tuskin siitä kuitenkaan yhtä suurta hittiä saadaan kuin levyn aiemmista sinkuista. Fergien laulua ei kuulla kovin paljoa, mutta sekin vähän kuulostaa erittäin hyvältä.

Biisin biitti on hyvin rullaava, vaikkakin katkonainen. Nykyään kovin suosittu biittien tyylilaji kuitenkin toimii hyvin tässä tapauksessa. Useiden kuuntelukertojen jälkeen biisi muuttui jo rasittavaksi, joten kovin pitkäikäistä hittiä tästä ei taida tulla.

Pisteet 3/5