Pet Shop Boysia coveroidaan tribuuttilevyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi konemusiikin kiistattomista legendoista on Neil Tennantin ja Chris Lowen muodostama brittiyhtye Pet Shop Boys. 80-luvulla massiivisen menestyksen saanut yhtye on vaikuttanut tyylillään lukemattomien yhtyeiden musiikkiin.

Nyt ruotsalainen West End Girls -duo julkaisee levyllisen omia versioitaan yhtyeen tuotannosta. Duon muodostavat 16-vuotiaat Rosanna ja Isabelle, jotka ovat olleet lähes koko elämänsä PSB-faneja. Nyt he haluavat osoittaa kunnioitusta idoleilleen levyttämällä yhtyeen kappaleista omat versionsa.

Levyltä lohkaistu ensimmäinen single Domino Dancing sai ruotsissa hyvän vastaanoton. Tuorein single West End Girls on niinikään noussut soittolistoille. Goes Petshopping -albumi julkaistaan Suomessa 16. maaliskuuta. Mukana on Pet Shop Boysin versioitua tuotantoa 80- ja 90-luvuilta.

Ruotsalaisduo on päässyt mukaan myös Pet Shop Boysista parhaillaan kuvattavaan dokumenttiin, jossa valotetaan yhtyeen 20-vuoden uraa poptaivaalla. Myös yhtyeen verkkosivuilla on huomioitu tuleva tribuuttilevy ja tyttöduo.