Superman ja Batman saavat jälleen jatko-osat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sarjakuvien supersankareihin perustuvat elokuvat ovat olleet viime vuosina hittituotteita ja buumi jatkuu edelleen. Parhaillaan työn alla on kolmas Spider-Man -elokuva ja nyt Warner Bros -leffayhtiö on kertonut suunnittelevansa jatko-osia myös Superman ja Batman -elokuville, Variety -lehti uutisoi.

Studio on lehden mukaan palkannut seuraavan Batman-leffan käsikirjoittajaksi Jonathan Nolanin ja ohjaajaksi hänen veljensä Christopher Nolanin, joka ohjasi myös edellisen Batman Begins -elokuvan.

Superman-leffaan on alustavasti kiinnitetty Bryan Singer, joka ohjasi myös Superman Returns -elokuvan, joka saa ensi-iltansa vielä tämän vuoden puolella. Parhaillaan Singer työstää Logan´s Run -elokuvaa, jonka kuvaukset alkavat keväällä.

Mikäli elokuvayhtiön suunnitelmat toteutuvat, Batman palaa valkokankaalle vuonna 2008 ja Superman lentää taas vuonna 2009.