Shakira lopettaa keikkailun?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Shakira on kertonut haluavansa kovasti lasta. Vauvakuumeen kourissa oleva megatähti haluaa perheenlisäystä niin kovasti, että harkitsee parhaillaan keikkailun lopettamista, jotta hän voisi keskittyä perheen perustamiseen.

– Haluan lapsen lähiaikoina, 28-vuotias Shakira kertoi.

Huolimatta äidinvaistojensa heräämisestä hän paljasti taannoin elävänsä kuin mies. Vauvakuumeen vastapainoksi hän hoitaa uransa ja yksityiselämänsä kovin maskuliinisesti.

– Tunnen vahvasti minussa olevan naisen, mutta tiedän ottaneeni tavallista miehisemmän otteen elämästäni.

Shakira osti kaksi vuotta sitten miehensä Antonio De La Ruan kanssa asunnon Bahamasaarilta, jonne pari harkitsee muuttavansa pysyvästi. Jo nyt he viettävät suurimman osan ajastaan Bahamalla, sillä Shakira on rakentanut autotalliin myös oman studionsa.

– Pidän saarella asumisen rauhallisuudesta. Se on tärkeää musiikin luomisen kannalta.

Naapurustossa asuvia miehiä ei varmasti lainkaan haittaa, että Shakira käy omien sanojensa mukaan joskus ruokakaupassa pelkkään pujamaan pukeutuneena.

Bahamalle Shakira muutti Floridasta, jossa sijaitsevan viiden makuuhuoneen asunnon hän myi noin viidellä miljoonalla eurolla. Neliöitä Miami Beachin rantatontilla sijaitsevassa talossa on yli kaksi tuhatta. Luonnollisesti talossa on myös kuusi kylpyhuonetta, uima-allas ja oma laituri.