South Park sivaltaa skientologeja entistä rajummin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Isaac Hayes ilmoitti äskettäin lehdistötiedotteella jättäneensä South Park -sarjan, jossa hän esitti Chef-roolihahmon ääntä. Nyt FoxNews.com kuitenkin väittää, että sydänkohtauksen takia kolme kuukautta sarjasta sivussa ollut Hayes ei itse lähettänyt kyseistä tiedotetta, vaan se tuli suoraan skientologi Christina ”Kumi” Kimballilta.

Sivuston mukaan Hayes ei ole jättänyt sarjaan ainakaan vapaaehtoisesti, sillä se on hänen tärkein tulonlähteensä.

Nyt South Park -sarjan tuottajat ovat julistaneet suoranaisen sodan skientologeja vastaan ja ottaneet käyttöön entistä järeämmät aseet. Eilen Yhdysvalloissa nähdyssä jaksossa sivallettiin häikäilemättä uskonlahkon suuntaan.

Jaksossa Chef on joutunut ”klubin” aivopesemäksi ja haluaa rakastella lasten kanssa.

– Ystävämme on joutunut jonkun ihmeellisen klubin aivopesemäksi. He vakuuttivat hänelle, että seksi lasten kanssa on ok, Kyle kertoo jaksossa lääkärille.

Tämän jälkeen Chef alkaa puhua todella levottomia muun muassa lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lisäksi hän laulaa vastaanotolla ”I wanna make love to a children”, johon lääkäri toteaa, että hänet on todellakin aivopesty.

Ratkaisu löytyy strippiklubilta, jonne Chef viedään. Siellä hän haluaakin palata takaisin naisten pariin, mutta ”Super Adventure Clubin” jäsenet kidnappaavat Chefin palauttaakseen hänet taas lapsiinsekaantujaksi.

Ote jaksosta löytyy täältä. Kuuluisa skientologiajakso löytyy tästä. Kiinnitä erityistä huomiota lopputeksteihin…