Jackie Chan loukkaantui kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Actionelokuvista tuttu näyttelijä Jackie Chan joutui sairaalahoitoon loukkaannuttuaan uusimman elokuvansa kuvauksissa. Hän oli torstaina näyttelemässä Rob-B-Hood -elokuvansa taistelukohtausta, kun stuntmiehen jalassa oli vääränlaiset kengät.

Kung fu Chan tähti sai kenkäsekaannuksen takia stuntin potkun rintaansa paljon arvioitua kovemmin, joten hänet jouduttiin toimittamaan sairaalaan lääkärien tarkistettavaksi ja hoidettavaksi. Rintaan sattui useiden päivien ajan tapauksen jälkeen.

– Tällaisia vain sattuu. Asetamme aina kuvauksissa turvallisuuden kaiken edelle, mutta silti jotain voi mennä vikaan. Se oli aivan tavallinen onnettomuus. Stuntmiehellä oli vääränlaiset kengät ja minä loukkaannuin, Chan totesi.

Rob-B-Hood saa ensi-iltansa vielä tämän vuoden puolella. Ensi vuonna nähdään kolmas osa hänen Rush Hour -menestyselokuvastaan.