Jackass-tähti joutui paniikkiin putkassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Jackass-hurjapääryhmästä tuttu Bam Margera joutui paniikkiin putkareissullaan Los Angelesissa, koska hän ei tavoittanut ketään lunastamaan hänet ulos.

Los Angelesin lentokentän poliisit pidättivät hänet, kun hän oli nousemassa koneeseen kovassa humalassa. Bamin matkatavaroista löytyi kaksi nyrkkirautaa, ja hänet heitettiin putkaan. Lopulta Margera sai soittaa kolme puhelua, jotta saisi jonkun noutamaan hänet pois putkasta. Kaikki ei kuitenkaan sujunut kuin elokuvissa.

– He antoivat minulle mahdollisuuden kolmeen vastapuheluun. Yritin soittaa salaisiin numeroihin ja matkapuhelimiin, eikä niihin voinutkaan soittaa vastapuhelua. Lopulta sain suostuteltua vartijan antamaan minulle oman puhelimeni, jolla sain lähetettyä ”Auta minut putkasta” -tekstiviestin kaikkiin puhelimeni numeroihin, Bam kertoi.

Lopulta seuraavana aamuna Jackass-toveri Johnny Knoxville lunasti Bamin ulos. Sitä ennen Bam joutui katselemaan lähietäisyydeltä muun muassa meksikolaisten vankien virtsaamista metallipönttöön.