Simpsonit-elokuva nähdään jo ensi vuonna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuussa varmistunut Simpsonit-televisiosarjan elokuvaversio tullaan näkemään valkokankaalla jo ensi kesänä. Fox-televisioyhtiö kertoi asiasta viikonloppuna elokuvayleisölle suuntaamassaan markkinointitempauksessa.

Tavallisen lehdistötiedotteen sijaan yhtiö päätti kertoa asiasta kohdeyleisölle suoraan valkokankaan välityksellä. Fox osti teattereista mainosaikaa erittäin suosituksi nousseen Ice Age 2 -elokuvan alusta. Leffayleisö näki ensimmäisenä teaserin tulevasta elokuvasta.

Trailerista paljastui, että luvassa on televisiosarjasta tuttuun tapaan kaksiulotteinen Simpsonit -elokuva, jossa nähdään kaikki tutut hahmot. Mukana on lisäksi myös uusia hahmoja ja vain elokuvassa vierailevia tähtiä. Trailerin mukaan elokuva saa ensi-iltansa 27. kesäkuuta 2007.

Huhuja elokuvasta on liikunut jo vuosia, ja viimein reilu viikko sitten ääninäyttelijä Harry Shrearer paljasti elokuvan olevan jo pitkällä. Aiemmin on veikattu, että elokuva nähtäisiin vasta kun televisiosarja loppuu. Sarja sai äskettäin sopimuksen ainakin kahdesta uudesta tuotantokaudesta.

Katso Simpsonit-elokuvan traileri tästä!