Sinkkuelämää-tähti inhoaa shoppailua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Sinkkuelämää -televisiosarjassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Sarah Jessica Parker yhdistetään usein roolihahmonsa takia luksuspuodeissa shoppailuun ja muutenkin ylelliseen elämään.

Todellisuudessa näyttelijä kuitenkin eroaa kovasti roolihahmostaan, televisiosarjan tyyli-ikoni Carrie Bradshaw´sta, sillä Parker inhoaa shoppailua ja vaatteilla koreilua.

Myös television ulkopuolella tyyli-ikoniksi noussut tähti antaa tyylistään kaiken tunnustuksen stylistilleen ja meikkaajalleen, jotka pitävät hänestä huolta ja tuovat hieman luksusta elämään. Vaatteita Parker hankkii mieluiten ystäviltään – lainaksi.

– Minulla on asiantuntijoita huolehtimassa minusta ympäri vuorokauden. En kuitenkaan ole kuten Carrie Bradshaw, sillä en ole shoppailija enkä tarvitse niin paljon vaatteita, Parker paljasti Independent -lehdelle.

– Pidän vaatteiden lainaamisesta. Se on kuin olisin kirjastossa. Kun palautat vaatteet ajoissa, saat lainata niitä uudelleen.

Sinkkuelämää sarjan jälkeen Sarah Jessica Parker on yrittänyt läpimurtoa valkokankaalla. Näyttelijä Matthew Broderickin kanssa naimisissa oleva Parker nähdään tänä vuonna elokuvissa Spinning Into Butter ja Failure to Launch, joista jälkimmäinen sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa viime viikolla. Ensi vuonna työn alle tulee elokuva Slammer.