Hollywood-tähti pieksi raiskaajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä James Ransone joutui maanantai-iltana tosielämän toimintakohtaukseen. Hän oli kotonaan harjoittelemassa koe-esiintymiseen, kun kuuli asuntonsa ulkopuolelta tukahdutettuja avunhuutoja ja meni etsimään niiden lähdettä vain alushousuihinsa pukeutuneena.

Parhaillaan Spike Leen Inside Man -elokuvassa nähtävä Ransone soitti poliisille, otti mukaansa metalliputken ja säntäsi alakertaan huutojen suuntaan.

– Siellä oli latinomies sinisessä paidassa kuristamassa naapurissani asuvaa naista ja vetämässä vehjettään housuistaan. Ajattelin äitiäni, tyttöystävääni ja kaikkia koskaan rakastamiani naisia ja ajattelin, että nyt kosto on suloinen, hän kertoi PageSix.comille.

Raiskaaja pakeni ja Ransone lähti hänen peräänsä. Pian näyttelijä näkikin raiskaajan juoksemassa ja sai takaa-ajoon mukaan myös koiraa ulkoiluttamassa olleen ystävänsä. He saivat miehen kiinni, kun tämä oli pakenemassa ikkunan läpi erääseen taloon. Siellä näyttelijä iski raiskaajaa metalliputkella selkään.

– Huusin hänelle ”Sinä raiskaaja paska!” ja kuulin kuinka metalliputki osui hänen lapaluuhunsa. Hän mumisi jotain aseesta ja kysyi ”Haluatko joutua vankilaan?” ja yritti jälleen paeta. Huusin etten ole vielä valmis ja yritin lyödä uudelleen. Sitten poliisit saapuivat ja raiskaaja pakeni talon uumeniin.

Raiskaajaa ei siis saatu kiinni, mutta Ransone sai poliiseilta tarjouksen tehtä yöllä poliisin työtä ja päivisin näyttelijän työtä. Tuoreen Inside Man -elokuvan lisäksi hän on näytellyt mm. suositussa CSI -sarjassa ja Ken Park -elokuvassa.