24-sarjan Jack Bauer juovuttaa opiskelijoita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet yhdysvaltalaiset opiskelijat ovat nykyisin kovin huonovointisia suositun 24-televisiosarjan ulostuloa seuraavina aamuina. Selitys löytyy opiskelijoiden keskuudessa nopeasti yleistyneestä juomapelistä, joka liittyy läheisesti televisiosarjan repliikkeihin.

Peliin osallistuvat joutuvat nimittäin nauttimaan kulauksen alkoholia aina kun Kiefer Sutherlandin esittämä roolihahmo Jack Bauer sanoo ”Damn it!”. Sutherland kuuli pelistä ja päätti juhlimisen ystävänä osallistua itsekin peliin toistamalla mahdollisimman usein noita sanoja.

– Eräässä jaksossa sanoin ainakin 14 kertaa ”Damn it!”. Voin hyvin kuvitella opiskelijoiden toteavan silloin ”Voi hitto!”, Sutherland naureskeli.

Eräässä toisessa jaksossa Sutherland pani opiskelijat koville sanomalla tuon juomarefleksin laukaisevat sanat kolme kertaa peräkkäin.