Hollywoodin tyylikkäimmät parit listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen In Touch -muotilehden kirjoittajat ovat rankanneet Hollywoodin tyylikkäimmät pariskunnat. Äänestyksen ykkössijalle nousivat tuore Oscar-voittaja Reese Witherspoon ja hänen näyttelijämiehensä Ryan Phillippe.

Tiukan äänestyksen toiselle sijalle nousi toinen megajulkkispari, artisti-näytelijä Beyonce Knowles ja hänen levymogulimiehensä Jay-Z. Kolmanneksi tyylikkäin pari on kovassa nousussa urallaan oleva näyttelijäkaunotar Rachel McAdams ja hänen miehensä Ryan Gosling.

Oscar-voittaja Charlize Theron joutui tyytymään neljännelle sijalle Stuart Townsheadin kanssa. Poptähti Gwen Stefani ja Gavin Rossdale sijoittuivat viidenneksi ja Britannian megapari David ja Victoria Beckham kuudenneksi.

Hieman yllättäen vuoden kuumimpiin kuuluva lööppipari Eva Longoria ja Tony Parker jäivät kymmenennelle sijalle.