Teri Hatcher murtui kyyneliin lehdistötilaisuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin lapsuutensa aikaisesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä kertonut Täydelliset naiset -sarjan tähti Teri Hatcher on muistellut uudelleen noita karmaisevia tapahtumia Beverly Hillsissä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Hatcher murtui kipeitä tapahtumia muistellessaan kyyneliin. Hän joutui lapsuudessaan seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi lähisukulaisensa taholta. Hän itse on kärsinyt tapahtumista koko elämänsä, mutta toinen uhriksi joutunut tyttö on tehnyt itsemurhan.

Teri Hatcher kertoi kokemuksistaan Women’s World Awards -tapahtuman tiedotustilaisuudessa. Paikalla oli toimittajien lisäksi myös Neuvostoliiton entinen presidentti Mihail Gorbatšov.

– Pyydän anteeksi. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen kertonut näin yksityisistä asioistani, Hatcher pahoitteli reaktiotaan.

41-vuotias näyttelijä korosti itkuisessa puheessaan, ettei näistä asioista saa vaieta. Vain kertomalla saadaan tekijät kiinni ja vastaamaan teoistaan. Hänen hyväksikäyttäjänsä jäi kiinni ja on jo saanut tuomion teoistaan. Yli 30 vuotta asiasta vaiennut Hatcher oli oikeudenkäynnissä todistajana.

Varsinainen Women’s World Awards -gaala järjestetään 14. lokakuuta New Yorkissa.