Nettipelaaminen myöhästyttää levyn julkaisua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Jack Black on joutunut siirtämään Tenacious D -yhtyeensä levyn julkaisua, koska hän on jäänyt koukkuun nettipelaamiseen. Blackin ja näyttelijä Kyle Gassin muodostama yhtye on viime aikoina joutunut altavastaajaksi, kun Blackin näyttelijänura on ottanut tuulta alleen.

Nyt uuden levyn viivästyttäjä ei ole kuitenkaan Jack Blackin työkiireet, vaan hän on joutunut internetissä pelattavan Scrabblen lumoihin. Hän on myöntänyt tuhlanneensa runsaasti arvokasta studioaikaa pelaamiseen

– Pelaan paljon internet-Scrabblea ja olen kehittynyt siinä aika hyväksi. Bravuurini on sana ”xu”. Luulen, että se on Vietnamin rahayksikkö, Jack Black kertoi.

Parivaljakon levyllä on aiemmin vieraillut esimerkiksi Dave Grohl, joka tunnetaan paremmin Nirvana ja Foo Fighters -yhtyeistään. Seuraava levy julkaistaan mahdollisesti vielä kuluvan vuoden aikana.