Britneyn poika loukkaantui – vanhemmat poliisin kuulusteluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin lapsi Sean Preston loukkaantui vakavasti kotonaan Malibussa, Kaliforniassa. Seitsemän kuukauden ikäinen poika putosi aprillipäivänä julkkisperheen keittiössä korkealta tuolilta, kun lastenhoitaja yritti nostaa häntä. Tuoli hajosi ja Sean Preston putosi lattialle.

Vammojen vakavuutta ei heti ymmärretty, vaikka lääkäri kävi tutkimassa lapsen vielä samana päivänä. Hänen mukaansa Sean Preston oli kunnossa. Kuuden päivän kuluttua äiti Britney Spears kiidätti lapsen sairaalaan, kun huomasi hänen nukkuvan tavallista enemmän.

Sairaalassa todettiin, että Sean Prestonilla oli päässään kallonmurtuma ja verihyytymä, Star lehti uutisoi.

– Britney oli äärimmäisen huolestunut. Hän ei tiennyt mikä oli vialla, kun Sean Preston vaikutti poissaolevalta ja nukkui lähes koko ajan. Britney on nyt raivoissaan lastenhoitajalle, sillä onnettomuus tapahtui vanhempien poissaollessa, lehdelle kerrottiin.

Tapahtuneen seurauksena poliisi suoritti rutiinikuulustelun Britneyn ja Kevin Federlinen kotona. Poliisin lisäksi tilaisuudessa oli läsnä myös lastensuojeluviranomaisia. Kuulustelu on normaali käytäntö pienten lasten loukkaantumisten kohdalla. Britney ja Kevin eivät ole epäiltyinä mistään rikkeestä.

Viranomaisten tuoreessa muistissa on edelleen kohun nostattanut tapaus, jossa Britney ajoi autoa Sean Preston sylissään. Paparazzin ikuistamaa tilannetta puitiin tuolloin Yhdysvalloissa ministeritasolla saakka.