Lindsay Lohan : Confessions Of A Broken Heart

Singlet · Stara.fi

Lindsay Lohan on kunnostautunut viime aikoina musiikkiuraansa enemmän valkokankaalla ja julkkislehtien palstoilla. Nyt hän julkaisee jälleen uutta materiaalia, kun hänen tulevalta A Little More Personal -albumiltaan lohkaistu single Confessions Of A Broken Heart (Daughter To Father) esittelee Lohanin musiikillista puolta.

Korostettakoon vielä, että Lindsay säveltää ja sanoittaa itse omat kappaleensa. Usein unohtuu myös, että Lindsayn levyjä on myyty maailmalla jo noin 2,5 miljoonaa kappaletta, eli aivan tähdenlento hän ei musiikkirintamallakaan ole.

Kappale kertoo Lindsayn omasta elämästä, sillä se on tilitys hänen vaikeasta isäsuhteestaan. Tuloksena on kaunis tunteenpurkaus, jonka kertosäe on melodialtaan tarttuva ja säkeistötkin pysyvät vauhdissa mukana. Myös Lindsay voimaakkaasta lauluäänestä kuuluu biisiin liittyvä tunnelataus.

Kohujulkkis-maine oli taas ehdinyt muuttaa käsitystä Lohanin artistiurasta, mutta uusi single palauttaa jälleen mieliin, että hän on myös oikea artisti. Toivottavasti Lindsayn tuleva albumi on tasoltaan samaa sarjaa.

Pisteet 4/5