Beyonce : Check On It

Singlet · Stara.fi

Destiny´s Child -yhtyeen toisen tulemisen kariutumisen jälkeen jälleen sooloileva Beyonce Knowles julkaisee nyt uutta materiaalia. Check On It -single on perinteistä r&b-soundia, joka on pohjimmiltaan hyvin lähellä ”emoyhtyeen” tuotantoa. Aiemmin Beyoncen soolomateriaali oli energistä paahtoa, mutta nyt energiavirta on hieman rauhoittunut.

Vaaleanpunainen Pantteri -elokuvan soundtrackiltä lohkaistu Check On It on tiukkabiittinen tanssiraita, joka saa varsinkin naispuolisten tanssilattian kuluttajien lantiot liikkeelle. Kappaleessa on kikkailtu aiempaa enemmän Beyoncen vokaalien melodioilla, vaikka energiaa on muuten totuttua vähemmän.

Mikrofonin varressa vierailee Slim Thug, jonka flow onkin yllättävän toimivaa juuri tässä viisussa. Silti Thugin osuus jää kovin pieneksi. Kertosäkeen rallatus tarttuu mukavasti, mutta yleisellä tasolla lopputulos on turhan puuduttava. Hittiä tästä ei saa, mutta single on kevyttä peruskamaa esimerkiksi dj-käyttöön.

Pisteet 3/5