Lindsay Lohan itketti Jessica Simpsonia baarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kuumimpiin naistähtiin lukeutuvat Lindsay Lohan ja Jessica Simpson tapasivat toisensa torstaina Los Angelesin The Dime -klubilla. Lyhyt tapaaminen johti Simpsonin kyyneliin, kun Lohan ripitti tätä oikein kunnolla ja haastoi häntä tappeluun.

Lindsay tarjosi ensin Jessica Simpsonille ja ohjaaja Brett Ratnerille kierroksen juomia, mutta Simpson ei kiittänyt tarjoilusta. Myöhemmin Lindsay suuntasi Simpsonin seurueen pöytään ja antoi palaa.

– Mikä oikein vikana? Voit puhua minusta pas*aa, kun siskosi on paikalla, mutta mitä teet nyt kun Ashlee ei ole täällä?! Haloo, olen 19-vuotias ja sinä 25-vuotias! Sano jotain, pelkuri!, Lindsay latasi Jessicalle kurkku suorana.

Jessica vastasi ryöpytykseen purskahtamalla itkuun. Myöhemmin hän sanoi, ettei halunnut aiheuttaa kohtausta. Lohan ei kuitenkaan pillittämisestä välittänyt, vaan antoi palaa entistä kiivaammin.

– Mennään ulos! Vain me kaksi. Ei minun tarvitse nolata sinua täällä. Minä en aiheuta kohtausta. No, ala tulla, mennään ulos!

Lopulta Brett Ratner sai hieman rauhoitettua pöydässä raivonnutta Lohania, joka siirtyi takaisin omaan pöytäänsä. Lindsayn maltin menettämisen syyksin on arveltu miesasioita. Simpsonin seurassa ollut Ratner on hänkin ilmeisesti deittaillut jossain vaiheessa Lohania.