Keanu Reeves ja Sandra Bullock yhdessä valkokankaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Speed -elovissa nähty leffapari Keanu Reeves ja Sandra Bullock nähdään jälleen yhdessä valkokankaalla – kaksitoista vuotta ensimmäisen Speedin jälkeen.

Vanhat ystävykset tähdittävät The Lake House -nimistä romanttista komediaa. Elokuva kertoo talosta, jonka mystinen postilaatikko yhdistää pian rakastuvan pariskunnan. Leffa on Hollywood-versio korealaisesta Siworae -elokuvasta. Siitä veikataan jo nyt kesän hittileffaa.

Sandra Bullock näyttelee elokuvassa voimakastahtoista lääkäriä, joka vuokraa talon järven rannalta. Keanu Reeves esittää puolestaan masentunutta arkkitehtiä, joka asuu saman järven rannalla – eläen tosin eri vuodessa. Pariskunta saa yhteyden toisiinsa, kun naisen asunnon postilaatikko lähettää kirjeen ajassa taaksepäin.

Kirjeenvaihdon tiimellyksessä pariskunta rakastuu, vaikka he elävät eri vuosiluvuilla. Vain aikakoneena toimiva postilaatikko pitää heidät yhteydessä toisiinsa.