Foo Fightersin nokkamies haluttiin paholaisen rooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Foo Fighters -yhtyeen keulahahmo Dave Grohl haluttiin mukaan King Kong -elokuvaan. Grohlin ystävä Jack Black pyysi rokkaria näyttelemään elokuvassa pienen cameo-roolin paholaisena. Black nähtiin itse elokuvan pääroolissa.

Black oli varma, että Grohl olisi ollut oikea valinta Peter Jacksonin ohjaaman elokuvan minirooliin.

– Pyysin Davea näyttelemään paholaista, mutta hän oli siihen liian kiireinen. En itse usko paholaiseen, mutta olen aina pitänyt siitä hahmona. Hän on vähän kuin Darth Vader. Saatana oikeastaan kehitti rockin, Jack Black sanaili New York Daily News-lehdelle.

Nirvana-yhtyeestäkin tuttu Dave Grohl on ollut mukana useissa elokuvissa, mutta lähinnä vain musiikintekijänä. Hänen kappaleitaan on kuultu muiden muassa elokuvissa Scream 2, Godzilla, American Pie ja Moulin Rouge sekä Frendit-televisiosarjassa.