Hiphop-tähti vankilaan hautajaisten takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

D12 -ryhmän hiphop-tähti Swift, oikealta nimeltään Ondre Moore, on tuomittu 93 päivän pituiseen ehdottomaan vankeusrangaistukseen ehdonalaisrikkomuksesta. Ehdonalaisessa ollut artisti päätti osallistua keskiviikkona hiphop-tähti Proofin hautajaisiin, vaikka hänen olisi pitänyt olla samaan aikaan oikeuden kuultavana.

Maailman suurimmat hiphop-tähdet ja 2.000 muuta ihmistä oli saapunut kunnioittamaan Detroitissa 11. huhtikuuta ammutun Proofin viimeistä matkaa. Tähtien joukossa olivat Swiftin lisäksi myös Eminem, 50 Cent ja Obie Trice.

Swift oli saanut kahden vuoden ehdonalaisen vankeustuomionsa 17. lokakuuta jäätyään kiinni rattijuopumuksesta. Vankeustuomion lisäksi hän sai tuolloin 50 tuntia yhdyskuntapalvelua ja määräyksen hakeutua katkaisuhoitoon. Swift rikkoi sääntöjä jo maaliskuussa ja hänet määrättiiin viikoksi kiven sisään.