Hollywood-tähti uhkasi tappaa vaimonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen määrättiin perjantaina lähestymiskieltoon, jonka mukaan hän ei saa jatkossa olla sataa metriä lähempänä vaimoaan Denise Richardsia, perheen kotia, autoa tai pariskunnan kahta tytärtä. Isä saa tavata lapsiaan vain kerran viikossa valvotuissa tapaamisissa.

Lähestymiskielto määrättiin näyttelijän vaimon pyynnöstä. Hän kertoi tuomioistuimelle, että Charlie Sheen oli uhannut tappaa hänet.

– En voi enää hyväksyä hänen uhkaavaa käytöstään. Haluan saada väkivallalla uhkailemisen ja tappouhkaukset loppumaan, enkä halua, että käytös vaikuttaa enää minun ja lastemme elämään, Richards kirjoitti 17 sivuisessa haasteessaan.

Vaimon mukaan Sheen kärsii suurista mielentilan vaihdoksista, uhkapelaamisesta ja lääkeriippuvuudesta. Samoista syistä pariskunta on elänyt asumuserossa viime vuodesta saakka.

Richards kertoi oikeusistuimelle, että Sheen pelasi uhkapeliä myös kun pariskunta oli matkalla sairaalaan synnyttämään heidän toista lastaan. Keisarinleikkauksen aikana Sheen tarkkaili pelituloksia. Viime talvena tilanne kärjistyi, kun Sheen pahoinpiteli vaimoaan ja uhkasi tappaa hänet. Muutaman päivän kuluttua isä kaatoi lasta pidelleen äidin maahan ja kertoi tappavansa hänet.

Charlien Sheen kiistää kaikki syytteet uhkauksista ja pahoinpitelyistä. Hänen mukaansa vaimon haaste on tarkoitettu nolaamaan hänet julkisesti. Denise Richards jätti ensimmäisen kerran erohakemuksen viime vuoden maaliskuussa ollessaan raskaana. Pari palasi yhteen, kunnes päätyi asumuseroon loppuvuodesta.

Charlie Sheen on näytellyt esimerkiksi elokuvissa Platoon, Wall Street ja Hot Shots! Parhaillaan hänet nähdään valkokankaalla elokuvassa Scary Movie 4. Denise Richards on puolestaan näytellyt esimerkiksi televisiosarjoissa Beverly Hills 90210 ja Melrose Place sekä elokuvissa Starship Troopers ja Scary Movie 3.