Suomen ensimmäinen webreality saanut suuren suosion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ensimmäinen ainoastaan verkossa nähtävä reality-ohjelma Mieti Sitä Ylläs on saavuttanut suuren suosion nettikäyttäjien keskuudessa. Ylläksellä kuvattava Mieti Sitä -kiertueen huipentuma on kerännyt kahden ensimmäisen päivän aikana lähes 60.000 katsojaa.

Webreality-ohjelmassa yhdeksän kilpailijaa asuu viisi päivää Ylläksen jylhissä maisemissa. Huoneistoon on viritetty kuusi valvontakameraa, jotka seuraavat juhlijoita herkeämättä 24 tuntia vuorokaudessa.

Uudenlainen webreality-formaatti antaa katsojille mahdollisuuden seurata eri puolilta Suomea saapuneiden nuorten elämää viiden päivän ajan. Ohjelmaa pääsee seuraamaan verkossa osoitteessa www.mietisita.fi.

Parhaillaan käynnissä oleva Mieti Sitä Ylläs jatkuu keskiviikkoon 26. huhtikuuta saakka.