Robbie Williams: En ole homo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Robbie Williams haluaa tehdä selväksi, ettei hän ole homoseksuaali. Monet homomiehet ovat kertoneet harrastaneensa seksiä Williamsin kanssa, mutta artisti ei itse muista tällaista elämänvaihetta olleenkaan.

– Monilla verkkosivustoilla kirjoitetaan, että ”Kyllä hän on homo. Tiedän sen”. Jopa kokkimme, joka on homo, kertoi olleensa laskettelumatkalla kun eräs toinen homo kertoi hänelle minun olevan homo. Kokki yritti väittää vastaan, mutta mies sanoi tuntevansa monia, jotka ovat olleet sängyssä kanssani, Robbie kertoo GQ-lehdessä.

Robbie Williams on itse korostanut olevansa 100 prosenttinen hetero, mutta monet homot haluaisivat silti deittailla häntä. Nyt hän haluaakin tavata edes yhden homon, jonka kanssa hänellä on ollut väitetty suhde.

– Heidän pitäisi kertoa minulle, koska en todellakaan muista sellaista. Olen itse ”pesän” suuri fani ja koukussa siihen. Tulinhan itsekin sellaisesta, Robbie sivalsi haastattelussa.

Robbie kertoo myös, ettei ole koskaan edes harkinnut miehen kanssa olemista. Ei edes silloin, kun biseksuaalisuus oli suosittua.