Kate Ryan : Je t´adore

Singlet · Stara.fi

Belgialainen Kate Ryan nousi ensimmäisen kerran hittilistoille vuosituhannen alussa mainiolla cover-versiollaan kappaleesta Desenchantee. Nyt Euroviisuissa maataan edustamaan valittu tähti julkaisee singlenä Belgian Je t´adore -viisukappaleen.

Viisun pohja on suoraviivaista discopoppia. Tunnusomaista kappaleelle on selkeä suora kasaribiitti ja basso. Niistä kappale saa mukavasti voimaa, joka toimii ainakin tanssilattialla mukavasti. Soundipuoli on muutenkin 100 prosenttista Euroviisutavaraa, eli loppuun saakka tuotettua ja positiivista discoa. Biisillä on lisäksi Euroviisuloppu, joka ei kuitenkaan ole parhaimmillaan radiossa ja tanssilattialla.

Vokaalipuolella Kate esittää sanottavansa englannin ja ranskan sekoituksella, kuten monissa aiemmissakin kappaleissaan. Kertosäe on tarttuva, mutta ei välttämättä aivan varmaa hittikauraa. Tämä kappale on kuitenkin vahva ehdokas tulevan kesän soitetuimpien radiohittien listalle.

Pisteet 3/5