Teri Hatcher oli menettää näkönsä kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -sarjan näyttelijä Teri Hatcher joutui tiistaina onnettomuuteen sarjan kuvauksissa. Hänen oikea silmänsä sai lieviä vammoja, kun hehkulamppu räjähti hänen lähellään. Sairaalassa todettiin kuitenkin, ettei vakavia vammoja syntynyt.

– Lasinsiru osui oikeaan silmääni ja onnistui raapaisemaan sitä. Minut vietiin silmälääkäriin ja nyt pidän silmäni päällä maailman upeinta silmälappua, joka peittää puolet kasvoistani. Haluan nähdä tässä positiivisena puolena sen, että silmä on yksi nopeimmin parantumista ihmisen osista, Teri Hatcher People -lehdelle.

Näyttelijän mukaan silmä on vielä hieman kipeä, mutta on jo palannut takaisin töiden pariin. Tapauksen takia Hatcher joutui jättämään väliin Los Angelesissa järjestetyn hyväntekeväisyysjärjestön tilaisuuden. Hän on lapsien seksuaalista väkivaltaa vastustavan järjestön keulakuva.