Beverly Hillsin kyttä -leffa saa jatkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyvin menestynyt komediaelokuva Beverly Hillsin kyttä saa jälleen jatkoa. Nyt on luvassa jo sarjan neljäs elokuva, kun leffan päätähti Eddie Murphy on suostunut näyttelemään vielä kerran tuossa vauhdikkaassa poliisikomediassa.

Beverly Hillsin kyttä -elokuvista maailmanmaineeseen 80-luvulla noussut Eddie Murphy näyttelee leffoissa detroitilaista Axel Foley -poliisia, joka joutuu mitä ihmeellisimpiin tilanteisiin. Hän selviää kuitenkin pulasta yleensä miljoonien vahingoilla ja esimiehen nuhteilla.

Edellisestä Beverly Hillsin kyttä -elokuvasta on kulunut jo 12 vuotta. Ensimmäisen kerran Axel Foley seikkaili valkokankaalla vuonna 1984. Elokuvasta tuli nopeasti supersuosittu ympäri maailmaa. Myös leffan tunnusmusiikki on yksi kaikkien aikojen tunnetuimpia leffatunnareita.