Elizabeth Taylor jo kuoleman partaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-legensa Elizabeth Taylor on Yhdysvalloista kantautuneiden tietojen mukaan kuoleman partaalla. Hänen sydämensä toimii enää vajaateholla ja näyttelijän tila heikkenee nopeasti.

Kotonaan Bel Airissa, Kaliforniassa, oleskeleva 74-vuotias Oscar-voittaja perui aiemmin jokavuotisen pääsiäisohjelmansa ja suunnittelee nyt itse omia hautajaisiaan. Taylor haluaa tulla haudatuksi ex-aviomiehensä Richard Burtonin viereen Sveitsiin.

– Liz on joka päivä lähempänä kuolemaa ja hän tietää sen itsekin. Tämä ei näytä hyvältä. Hän ei tule jättämään paljoakaan rahaa lapsilleen, koska hän haluaa tukea varoillaan AIDS-tutkimusta, ystävä kertoi.

Elizabeth Taylor on yksi maailman tunnetuimpia näyttelijöitä. Lontoossa 27.4.1932 syntynyt megatähti on näytellyt urallaan noin 70 elokuvassa. Hän tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi lapsitähdeksi vuonna 1943 ensi-iltansa saaneesta Lassie palaa kotiin -elokuvasta.