Vedonlyöntitoimistot veikkaavat Lordille mukavaa pistesaalista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähestyvät Euroviisut tuovat säpinää myös vedonlyöntitoimistojen verkkopalveluihin. Lordin menestys näyttäisi vedonlyöntitoimistojen kertoimien valossa olevan mahdollisesti jopa Suomen kaikkien aikojen paras, jos sijoitus vielä nousee kansainvälisen median avulla.

Bestbetting.com uskoo isäntämaa Kreikan voittoon. Kreikan jälkeen tulevat Bosnia & Herzegovina, Ruotsi ja Liettua. Lordi on tällä hetkellä listan sijalla 16. Toimiston mukaan häntäpäähän jäävät Suomen sijaan tällä kertaa Portugali ja Israel.

Samoilla linjoilla on myös Skybet.com, jonka mukaan Kreikka on ylivoimaisin vaihtoehto voittajaksi. Toisena on Romania, kolmantena rakas länsinaapurimme Ruotsi ja neljäntenä Belgia. Suomi on sijalla 12. Viimeiseksi sijoittuvat Portugali, Ranska ja Moldova.

Centrebet.com uskoo niin ikään Kreikan, Romanian ja Ruotsin viisumahtiin. Suomi on listan sijalla 13. Näin ollen konsensus sekä Suomen sijoituksesta että kärkikolmikosta tuntuu siis olevan selvä ainakin vedonlyönnin näkökulmasta.

Euroviisujen semifinaali järjestetään Ateenassa 18. toukokuuta ja varsinainen finaali 20. toukokuuta. Tällä hetkellä Suomella ja Lordilla on vielä täydet mahdollisuudet selvitä finaaliin saakka. Mahdollisuuksia lisää vielä kansainvälisen median koko ajan kasvava mielenkiinto Lordia kohtaan.

Tähän saakka Suomen kaikkien aikojen paras sijoitus on Marion Rungin Tom Tom Tom -kappaleen kuudes sija vuodelta 1973.