Scarlett Johansson laulajaksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Scarlett Johansson loistaa valkokankaan lisäksi myös mikrofonin varressa. Hänen laululahjojaan on päästy kuulemaan usein erilaisissa julkkisbileissä. Viime syksynä hän esiintyi esimerkiksi lontoolaisessa klubissa, jossa hän oli juhlimassa vastanäyttelijänsä Josh Harnettin kanssa.

Tuo keikka sai aikaan kiinnostusta myös levy-yhtiöiden puolella. Scarlett Johansson onkin kertonut toivovansa, että voisi joskus tehdä oman albumin, Sunday Mirror uutisoi.

Laulu-uralle ei kuitenkaan taida olla tähden kalenterissa tilaa, sillä tänä vuonna hänet nähdään kolmessa elokuvassa. Ensi vuonna on luvassa vähintään yhtä monta ensi-iltaa. Urasuunnitelmissa on ilmeisesti myös arkeologin ura, mikäli leffa- ja artistiura eivät ota tuulta alleen.