Lost-tähti pääsi vapaaksi vankilasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla viideksi päiväksi vankilaan passitettu näyttelijä Michelle Rodriguez on päässyt pois kaltereiden takaa paljon odotettua aikaisemmin. Hän kärsi rattijuopumuksesta saamastaan tuomiosta vain 65 tuntia, eli alle kolme vuorokautta.

Lost-sarjassa näyttelevä Rodriguez selvisi lyhyellä vankeudella, kun hänen tuomiostaan lyhennettiin hänen jo tutkintavankeudessa viime vuonna istumansa aika, uutistoimisto AP kertoi. Näyttelijä sai viidensadan dollarin sakot ja sen jälkeen valita meneekö viideksi päiväksi vankilaan vai suorittaako 240 tuntia yhteiskuntapalvelua.

Michelle Rodriguez on yhä kolmen vuoden ehdollisessa vankeudessa, joka hänelle määrättiin vuonna 2004 rattijuopumuksesta ja liikennerikkomuksista. Ironista kyllä, Rodriguez esittää Lost-sarjassa Ana Lucia nimistä poliisia.

Myös toinen Lost-tähti, Cynthia Watros, pidätettiin rattijuopumuksesta vain 15 minuuttia Rodriguezin jälkeen. Hän sai 312 dollarin sakot ja passituksen hoitoon. Lisäksi ajokortti otettiin kuivumaan kolmeksi kuukaudeksi.