Mikko Leppilampi : Tähti

Singlet · Stara.fi

Mikko Leppilampi jatkaa soolouraansa toisella singlelohkaisulla 10. toukokuuta ilmestyvältä debyyttilevyltä. Tähti -kappale on kepeää suomenkielistä poppailua. Biisin teksti on Mikon omasta kynästä ja sävellys on Niklas Nylundin ja Patric Sarinin käsialaa.

Kappale on siis kevyttä kesäpoppia, joka soveltuu varsinkin radiokäyttöön. Kertosäe toimii mukavasti ja jää hyvin mieleen parin kuuntelukerran jälkeen. Vokaalit on miksattu tyylilajille tyypillisesti kovin pintaan, joten soundipuoli jää siksi hieman varjoon. Se ei ole välttämättä lainkaan huono asia.

Mikon vokaalit kuulostavat ihan toimivilta, mutta varsinkin korkelle noustaessa tulee mieleen, että meneeköhän kappale hieman turhan korkealta. Mikon tumma ääni sopii paremmin matalampiin vetoihin.

Pisteet 3/5