Näyttelijä kasvattaa rintojaan pillereillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Sienna Miller popsii nykyisin pillereitä. Hän ei ota niitä kuitenkaan lievittääkseen kipua tai lääkitäkseen sairautta, vaan kasvattaakseen rintojaan.

24-vuotias vaaleakutrinen tähti joutui pudottamaan tuoreimman The Factory Girl -elokuvansa roolia varten painoaan, mutta painon myötä myös rintojen koko pieneni huomattavasti, kokoon 32B, brittilehti Grazia uutisoi.

– En tarvitse nykyisin edes rintaliivejä. Olisi mahtavaa saada taas naiselliset kurvit. Unelmoin sellaisista, Sienna valitteli lehden mukaan ystävilleen.

Miller oli kuppikoon pienenemisestä kauhuissaan, joten hän käyttää nyt omaisuuksia pillereihin, joiden väitetään kasvattavan rintojen kokoa vähintään yhdellä kuppikoolla. Ihmepillerit maksavat noin 350 euroa paketti, lehti kertoo.