Bloodpit sai sopimuksen Amerikkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musexpo-tapahtumassa Los Angelesin Roxy-klubilla esiintynyt Bloodpit-yhtye on allekirjoittanut lisenssisopimuksen Yhdysvaltoihin. 456 Enterprises -yhtiön kanssa solmittu useamman levyn mittainen sopimus kattaa Pohjois- ja Etelä-Amerikan ja tarkoittaa levyjulkaisujen lisäksi myös kiertueita Amerikan mantereella.

Kevään aikana Yhdysvaltojen satelliittikanavien soittoon päässyt Bloodpitin Platitude -musiikkivideo on nostanut tamperelaisyhtyeen Pohjois-Amerikan musiikkivaikuttajien tietoisuuteen, ja esiintyminen viime tiistaina yhdellä Sunset Boulevardin legendaarisimmista klubeista vakuutti amerikkalaispäättäjät. Bändin debyyttilevy Mental Circus julkaistaan USA:n markkinoilla vielä tämän vuoden aikana.

456 Enterprises on riippumaton amerikkalaisyhtiö, jonka osakkaina ovat mm. Music Televisionilta tuttu Bam Margera sekä NBC-kanavalla omaa talk-showtaan vetävä Carson Daly. Yhtiölle kiinnitettyihin suomalaisartisteihin kuuluvat suomalaisyhtyeet 69 Eyes sekä Private Line. Suomessa Bloodpitin levy-yhtiönä toimii tamperelainen Beemvees yhteistyössä pohjoismaalaisen Playground Musicin kanssa.

Tuoretta musiikkia Bloodpitilta julkaistaan kotimaassa jo 31. toukokuuta, jolloin kauppoihin ilmestyy sekä uutta materiaalia että livetallenteita bändin edelliseltä suomenkiertueelta sisältävä Sauna päälle! -EP. Kesällä Bloodpit nähdään Suomessa festivaaleilla mm. Tammerfesteillä, Kuopiorockissa sekä Rovaniemirockissa.