Jälleen raaka hiphop-surma Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-surmat jatkuvat Yhdysvalloissa. Vain vajaa kuukausi sitten ammuttiin Detroitissa hiphop-tähti Proof ja nyt on ammuttu vuorostaan hiphop-artisti Big Hawk, oikealta nimeltään John Edward Hawkins.

Big Hawk ammuttiin maanantaina Houstonissa, Texasissa. Hän oli Dj Screwn perustaman Screwed Up Click -ryhmän jäsen.

36-vuotiaana surmattu artisti oli matkalla tapaamaan yhteistyökumppaniaan. Hän oli paikalla hieman liian aikaisin, joten hän päätti käväistä ystävänsä luona. Hawkinsiin ammuttiin useita luoteja hänen kävellessään autolta asunnolle.

Silminnäkijä havaitsi valkoisen auton poistuvan paikalta hieman murhan jälkeen. Poliisi ei ole saanut vielä muita johtolankoja. Hawkinsin veli, hiphop-artisti Fat Pat, murhattiin vuonna 1998.