Taikuri David Blaine viettää viikon veden alla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hurjapäätaikuri David Blaine on aloittanut tuoreimman tempauksensa. Hänen tarkoituksenaan on viettää peräti seitsemän päivää vedellä täytetyssä pallossa.

Lincoln Centressä, New Yorkissa, esillä oleva Blaine saa tarvitsemansa veden ja ravinnon pallossa olevien letkujen kautta. Tempauksen yhteydessä taikuri yrittää rikkoa maailmanennätyksen hengityksen pidättelemisessä veden alla. Suoritusta ryydittämässä hänellä on tuolloin käsissään useat raskaat metalliketjut.

– Ainoa pelkoni on tuntematon. Toivottavasti pääsen irti kaikista niistä ketjuista enkä huku koko maailman silmien alla. Nyt tuntuu oikein hyvältä. Olen nukkunut hieman huonosti ja pyrkinyt harjoittelemaan hengityksen pidättämistä, David Blaine kertoi BBC Onlinelle.

Ennen palloon menoaan Blaine on tyhjentänyt suolistonsa, jotta uloste ei pilaisi esitystä.

– Nyt minun ei tarvitse käydä pallossa ollessani vessassa, Blaine vitsaili.

Esitystä valvovien lääkäreiden mukaan taikuri voi saada tempauksestaan vakavia vammoja – sekä fyysisiä että henkisiä.

– Vaikka hän olisi kunnossa heti tapahtuman jälkeen, on olemassa riski, että hän tulee myöhemmin saamaan jonkinasteisia halvauksia. Yritimme estää tämän tempauksen toteuttamisen, lääkäri Murat Gunel kertoi medialle.

Taikurin tempausta voi seurata hänen kuvitetusta blogistaan osoitteessa www.davidblaine.blogs.com.