Madonnan uudet lyriikat kauhistuttivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on ilmeisesti hieman kyllästynyt kappaleidensa sanoituksiin satojen, ellei tuhansien keikkojen jälkeen. Hän nimittäin muokkasi Kaliforniassa järjestetyllä festarikeikalla lyriikoitaan uuteen uskoon sillä seurauksella, että vanhoillisimmat kuulijat kauhistuivat.

Artistit laulavat usein livekeikoilla hieman poikkeavia versioita kappaleistaan, mutta harvoin nuo lyriikkamuutokset saavat aikaan niin paljon kohua kuin Coachella -festivaaleilla nähdyllä Madonnan keikalla.

I Love New York -kappaleessaan Madonna lauloi ”Just go to Texas and suck George Bush’s dick”. Tämä kauhistutti varsinkin presidentti Bushin kannattajia. Bush on muutenkin ollut viime aikoina vahvasti esillä lukuisten artistien keikoilla, ja lähes poikkeuksetta negatiivisessa valossa.

Madonnan Confessions Tour 2006 pysähtyy seuraavaksi toukokuun lopussa Los Angelesissa, Las Vegasissa ja San Josessa. Eurooppaan kiertue suuntaa vasta heinäkuun lopussa. Suomea lähinnä oleva keikka nähdään Amsterdamissa 3. syyskuuta.