Brittany Murphy laulajan uralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Brittany Murphy on laajentamassa uraansa valkokankaalta artistiksi. Omaa levyä ei ole kuitenkaan vielä tulossa, sillä Brittanyä tullaan kuulemaan vierailevana laulajana maineikkaan dj-tuottaja Paul Oakenfoldin seuraavalla albumilla.

Oakenfold sai idean vierailuun ystäviltään, jotka olivat kuulleet Brittanyn laulavan. Myös hän itse oli myyty välittömästi kuultuaan Murphyn esityksen. Tämän jälkeen hän tarjosi näyttelijälle vierailua A Lively Mind -albumilleen tulevassa Faster Kill Pussycat -kappaleessa.

Kappale komeilee jo nyt Yhdysvaltojen tanssilistojen kärjessä, joten ainakaan floppia Brittanyn artistiurasta ei tullut. Menestyksen jatkuessa hän voi pian levyttää myös kokonaisen albumin.

– Halusin tehdä asian toisin, koska olen tehnyt paljon töitä elokuvien parissa. Halusin kappaleeseen vierailemaan näyttelijän, joka ei ollut koskaan aikaisemmin laulanut julkisesti. Hänellä on erittäin seksikäs ja voimakas ääni, Oakenfold hehkuttaa.

Suomessakin keikkaillut Paul Oakenfold on maineikkaalla urallaan miksannut mm. Madonnan, U2:n, Elviksen ja Justin Timberlaken materiaalia. Lisäksi hän on työstänyt myös paljon musiikkia elokuviin ja tv-sarjoihin.