Dallas Superstars : Subliminal

Singlet · Stara.fi

Suomalainen koneduo Dallas Superstars julkaisi keväällä Higher State -albuminsa, jolta lohkaistaan nyt radiosingle Subliminal. Levyn toinen lohkaisu on erittäin energistä konesettiä yhtyeen perinteistä soundia kunnioittaen.

Kappale nostaa energiatasoa ja saa jalan tamppaamaan jo ensi sekunneista saakka. Hyvin rullaava, mutta yksinkertainen tausta toimii mainiosti ja Elena Madyn vokaalit toimivat jälleen takuuvarmasti. Biisistä löytyy jopa eräänlainen kertosäe, joka tarttuu hyvin.

Biisin loppupuolella tuleva synasoolo on hieno lisä, joka tuo samalla tarvittavaa eloa kappaleeseen. Tätä kuunnellessa voi jo nähdä kuinka monituhatpäinen tanssikansa tamppaa strobojen välkkeen ryydittämänä. Suomalaista tiukempaa tanssikamaa julkaistaan nykyisin kovin vähän, mutta onneksi DS pelastaa tilannetta.

Sinkulla on mukana myös Komytea Remix, joka matkaa jossain housen ja hardhousen välimaastossa. Version biitti on tiukka ja napakka. Kokonaisuutena kovin monotoninen versio toimii ehkä klubeissa, mutta ei perusdiscoissa. Biisin puolivälissä semitoimiva nostatus. Kappaleen lopussa mukaan tuleva lehmänkello on sekin pikantti lisä.

Pisteet 4/5