Jane : Sade sotki parvekkeen

Singlet · Stara.fi

Tyttötrio Jane julkaisi äskettäin uuden VIP -albuminsa, jossa yhtyeen soundi oli muuttunut selvästi esikoista aikuisemmaksi ja rockimmaksi. Esikoislevyn tusinapoppi on jätetty nyt vähemmälle ja mukana on ihan oikeita hittejä.

Hieno levy sisältää ainakin kolme potentiaalista pop-hittiä, joista nyt julkaistaan singlenä Sade sotki parvekkeen.

Mia Huovilan soolokappale on Egotripistä tutun Knipin käsialaa ja tuotantopuolella häärii Erno Laitinen, jonka kautta on julkaistu viime aikojen myydyimpiä kotimaisia poplevyjä. Puitteet ovat siis erittäin hyvät.

Kitaravoittoinen popralli saakin jalan tamppaamaan jo alusta lähtien ja viimeistään kertosäe sytyttää paatuneemmankin poppparin. Kyseessä on siis Mian sooloveto, mutta tasapuolisuuden nimissä äänessä ovat myös Eeva-Leena ja Tea. Biisi onkin selvää hittikauraa, joka sopii mainiosti varsinkin radiosoittoon.

Heitä ennakkoluulot ja Popstars-ajatukset romukoppaan ja tsekkaa tämä viisu, sillä Jane on nyt oikea pop-yhtye. Levyltä on tulossa vielä suurempiakin hittejä…

Pisteet 4/5