Kidman rakastaa yhä Tom Cruisea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Nicole Kidman on paljastanut olevansa yhä rakastunut ex-mieheensä Tom Cruiseen. Pariskunta erosi vuonna 2000 ja Cruise on nykyisin kihloissa näyttelijä Katie Holmesin kanssa. He saivat äskettäin Suri-nimisen tyttövauvan.

– Hän oli, ja on edelleen, minulle iso juttu. Minulle hän oli vain ihana Tom, mutta muille jotain aivan muuta. Hän oli erittäin ihana ja minä rakastin häntä. Rakastan häntä edelleen, Nicole Kidman kertoi Ladies Home Journal -lehdelle.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta kun Kidman puhui suhteen päättymisestä näin avoimesti. Hän kertoi haastattelussa myös tienneen avioliittonsa olevan vaikeuksissa jo ennen kuin Cruise jätti erohakemuksen. Silti se tuli hänelle järkytyksenä.

– Tiesin, että tulen saamaan rajun iskun joltakin, mutta minusta avioero ja mitä se tekee perheelle, oli itsessään jo pieni kuolema.