Las Ketchup : Un Blodymary

Singlet · Stara.fi

Muutamia vuosia sitten Asereje -kesähitillään tanssittanut espanjalaisnelikko Las Ketchup palaa uudella materiaalilla. Un Blodymary on samalla Espanjan Euroviisukappale, joten se kisaa Lordin kanssa Ateenan viisufinaalissa toukokuun lopussa.

Kappale on kevyttä espanjalaista peruspoppia, jossa on vahvat akustiset kitaravaikutteet. Taustalla rullaa kevyt latino-osaston rumpukomppi, joka jää lähes statistin rooliin. Vokaalit toimivat mukavasti, mutta varmaa koukkua niistä ei löydy. Parhaiten kappaleessa toimii melodia, joka on kesäisen leppoisa ja sitä jää nopeasti hyräilemään.

Euroviisuperinteen mukaisesti biisin loppuun on ympätty vielä puolipakollinen modulaatio. Kyseessä on ihan kelvollista kesäistä radiopoppia, joka voisi toimia tiukempana versiona myös tanssilattioilla. Jättihittiä kappaleesta ei kuitenkaan ole tulossa.

Pisteet 3/5