Narkkarirokkari maalaa omalla verellään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumesekoiluistaan musiikkiaan paremmin tunnettu rokkari Pete Doherty on laajentanut uraansa maalariksi, mutta työvälineet ovat hieman totuttua rajummat. Hän nimittäin maalaa omalla verellään.

Nyt Doherty aikoo järjestää peräti näyttelyn, jossa on esillä hänen verimaalauksiaan. Näyttely on tarkoitus järjestää lontoolaisessa galleriassa, jossa teokset myydään noin tuhannen punnan kappalehintaan, Evening Standard -lehti uutisoi.

Doherty on selittänyt myös taannoista 21-vuotiaan Laura McEvoy -faninsa piikityskohua sillä, että oli tämän antamalla luvalla ottamassa verta naisen kädestä maalatakseen sillä taulun. Pete kiistää jyrkästi piikittäneensä naispuoliseen faniinsa huumetta.

The Sun -lehti julkaisi piikityksestä otetut kuvat viime viikolla. Kuvien julkaisun jälkeen poliisi pidätti Dohertyn. Jos hänen todetaan todella piikittäneen naiseen huumetta, rokkari voi saada jopa 10 vuoden vankeustuomion.

– Hän on tehnyt verimaalauksia jo pitkään. Ne voivat selittää Laurasta otetun kuvan. Verimaalaukset todistavat, että hän tosiaan maalaa verellä. En usko, että Pete piikitti naiseen huumetta. Se oli pelkkä lavastus, taideagentti Paul Roundhill kertoi.

Eräässä pian julkaistavassa maalauksessaan Doherty on maalannut verellään fanien ympäröimän keikkabussin. Toisessa maalauksessa hän polttaa tupakkaa naisen kanssa. Doherty on maalannut faninsa veren lisäksi myös ainakin entisen managerinsa James Mullordin verellä.