Robbie perui Take That -keikkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Robbie Williams lupautui aiemmin olemaan mukana yhdellä ex-yhtyeensä Take Thatin keikalla, mutta on nyt tullut toisiin ajatuksiin ja perunut lupauksensa.

Yhtyeen kanssa huonoissa väleissä jo vuosikausia ollut Robbie esiintyy tuolloin mieluummin Pet Shop Boys -yhtyeen salaisella keikalla jossain päin Lontoota. Hän on viettänyt viime aikoina paljon aikaa myös Pet Shop Boys -yhtyeen studiolla heidän äänittäessään uutta levyään.

– Robbie halusi olla Take Thatin poikien kanssa kiertueella ja hän oli siitä innoissaan. Hänellä ei ole kuitenkaan aikaa siihen, sillä hänellä on nyt monta rautaa tulessa. Kun Pet Shop Boys pyysi Robbieta mukaan keikalleen, hän suostui heti, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Huhujen mukaan Robbie on tekemässä seuraavasta levystään enemmän Kylie Minoguen tyylisen tanssilevyn, joka on suunnattu erityisesti hänen homofaneilleen. Levyn tuottajaksi on kiinnitetty alustavien tietojen mukaan Madonnaakin tuottanut konevelho William Orbit.